Ingredienser:
3/4 kg skrællede kartofler
1/4 kg skrællet selleri
4 plader butterdej
1 lille bundt hakket persille
200 g revet cheddar
salt
peber
sammenpisket æg
Sådan gør du:
Skær kartofler og selleri i tynde skiver, og kog dem 15 minutter i letsaltet vand. Rul butterdejen ud til dobbelt størrelse. Hæld vandet fra grønsagerne og dup dem tørre. Læg en plade butterdej i en bradepande og fordel 1/3 af grønsagerne ovenpå, krydr med salt og peber, drys med hakket persille og ost. og læg en plade butterdej ovenpå. Forsæt og slut af med en plade butterdej, som pensles med sammenpiskede æg. Bag kartoflerne ved 200 grader i ca. 20 minutter. Serveres som tilbehør til kødretter og stege.
Er læst 9696 gange.
Er der noget i opskriften der undrer dig, eller som du vil foreslå skal ændres.
Noget der skal forklares bedre/anderledes.
Så skriv endelig i kommentarerne eller send en mail til info@enhimmelskmundfuld.dk
Du kan også skrive på vores Facebookside
Vi vil altid forsøge at rette, hjælpe og svare.
Kommentarer