karrysuppe

2-4 personer.

500 g kogt pillet kylling
2 tsk, fint hakket hvidløg
2-3 tsk. grøn karry pasta
1 tsk karry pulver
1 dåse kokosmælk 400 ml.
2-3 dl. vand
3 spsk. fiskesovs
3 spsk. jordnødde olie
1 stang citrongræs
maizena

Sådan gør du:

I denne suppe er karry pastaen alt. Og suppen kan være meget forskellig fra karry pasta til karry pasta. Så, lav altid denne suppe med en kendt pasta, hvis du inviterer gæster. 🙂
Varm olien op og kom hvidløg, karry pasta, karry og dit citrongræs som er kløvet og banket med ryggen af en stor kniv, i gryden og brun det godt af med en spsk. kokosmælk for at det ikke skal brænde på.

Kom kokosmælk og vand i gryden under omrøring. Tilsæt kyllingen og når suppen simrer smages der til med fiskeolien. Øsnker man at suppen skal være en anelse tykkere end den bliver bare med kokosmælk så kan man nu jævne den med en anelse maizena.
Citron græsset kan fjernes før servering eller følge med på bordet som pynt. Men er ikke egnet til at spise på denne måde.

Tips: Karry pastaen er det der gør suppen stærk. Så mere eller mindre afgør man selv.

Server din Karry kokos Pip suppe med Nanbrød til.

Er læst 2057 gange.

image_printPrint

Er der noget i opskriften der undrer dig, eller som du vil foreslå skal ændres.
Noget der skal forklares bedre/anderledes.
Så skriv endelig i kommentarerne eller send en mail til info@enhimmelskmundfuld.dk

Du kan også skrive på vores Facebookside

Vi vil altid forsøge at rette, hjælpe og svare.