Portion: 4

Ingredienser:

16 kammuslinger
80 g smør
2 skalotteløg
2 spsk hakket persille
3/4 dl tør hvidvin
Salt – friskkværnet peber

Sådan gør du:
Smelt smørret i en kasserolle, svits de hakkede løg let, tilsæt vinen og lad kammuslingerne småsnurre i tre – fem minutter. Tag dem op og kog ind til sauce’en er tyktflydende. Smag til med salt og peber, tilsæt så kammuslingerne og varm dem igennem før serveringen. Servér med baguette/ flüte og hvidvin.

Er læst 6201 gange.

image_printPrint

Er der noget i opskriften der undrer dig, eller som du vil foreslå skal ændres.
Noget der skal forklares bedre/anderledes.
Så skriv endelig i kommentarerne eller send en mail til info@enhimmelskmundfuld.dk

Du kan også skrive på vores Facebookside

Vi vil altid forsøge at rette, hjælpe og svare.