Ingredienser:

1 kalkunbryst ca. 1 kg
3 spsk. philidelpia af den smag man kan lide
salt
peber
1 pakke bacon i skiver

Sådan gør du:

Skær din kalkunbryst ud sådan at det bliver en stor firkant der er ca. 1½ til 2 cm tyk.
Smør kalkunbrystet med philidelphiaosten, drys det med salt og peber.
Rul derefter kalkunbrysten stramt sammen, og rul så bacon skiver omkring kalkunbrystet.
Det skal ende som en kalkunroulade med bacon om.
Bind så med bomuldssnor sådan at det er stramt bundet og holder roulade formen.

Kom kalkunrouladen i din airfryer ved 190 grader i 30 min.
Vend den så rundt og giv den yderligere 15 min. ved 190 grader.
Check så kernetemperaturen, den skal op på 70 grader.

Mangler den så giv den yderligere 5 min. intervaller indtil den når op på 70 grader.

Lad rouladen trække nogle minutter og skær den så i skiver.
Her er den serveret med spidskål i flødesauce med bacon.

Er læst 78 gange.

image_printPrint

Er der noget i opskriften der undrer dig, eller som du vil foreslå skal ændres.
Noget der skal forklares bedre/anderledes.
Så skriv endelig i kommentarerne eller send en mail til info@enhimmelskmundfuld.dk

Du kan også skrive på vores Facebookside

Vi vil altid forsøge at rette, hjælpe og svare.