Portion: 8 stk.
Ingredienser:
3 store Æg
100 gram Hvedemel
1 teske med top Bagepulver
125 ml. Mælk
1 knips salt
Sådan gør du:
Først separeres æggene, hviderne puttes i en skål og blommerne i en anden. Mel, bagepulver og mælk tilføjes til blommerne og piskes til en glat dej. Pisk hviderne med salt indtil de danner stive tråde efter piskeriset. Fold hviderne i dejen, og så er det klar til brug. Opvarm en nonstick pande til middelvarme og hæld dej på panden til en tyk pandekage. Steges et par minutter indtil den bliver gylden og fast. Så kan man fordele noget af sit favorit fyld over pandekagen før man vender den. Løsn pandekagen med en palet kniv og vend den, steg indtil den er gylden på begge sider og klar. Disse pandekager kan laves store eller små, som det ønskes. De kan serveres med sirup dryppet henover, smør eller creme fraiche. Fyldet kan bestå af friske majs fra kolben, sprød bacon, pancetta ost, blå bær, en grov æblemos, chokolade spåner osv.
Er læst 3486 gange.
Er der noget i opskriften der undrer dig, eller som du vil foreslå skal ændres.
Noget der skal forklares bedre/anderledes.
Så skriv endelig i kommentarerne eller send en mail til info@enhimmelskmundfuld.dk
Du kan også skrive på vores Facebookside
Vi vil altid forsøge at rette, hjælpe og svare.
Kommentarer