Ingredienser:
2,5 dl uraffineret æblemost
0.5 dl æblesidereddike
1 spsk. rub (din egen eller efter ønske)
1 spsk. Worcestershire sauce
1 spsk. Ahornsirup
1 spsk. Stærk sovs – efter eget vlag chili eller hotsauce.
4 spsk. jack Daniels whisky
Sådan gør du:
Bland det hele sammen. Få rørt siruppen godt ud. Vær sikker på at dine sovser ikke indeholder dele der stopper din sprøjte.
Stik og fyld dine stege godt spredt over det hele, lav kun stikhuller i oversiden. Stik ind og træk en anelse ud før du trykker på stemplet så er der en lomme at fylde i.
Injektions Marinade – til pulledpork eller større stege/skank kan ændres og tilpasses uendeligt. Værd dog opmærksom på at krydderier med store enekeltdele i kan stoppe din nål.
Er læst 17035 gange.
Er der noget i opskriften der undrer dig, eller som du vil foreslå skal ændres.
Noget der skal forklares bedre/anderledes.
Så skriv endelig i kommentarerne eller send en mail til info@enhimmelskmundfuld.dk
Du kan også skrive på vores Facebookside
Vi vil altid forsøge at rette, hjælpe og svare.
Kommentarer