Ingredienser:

4 pers.

1 lille økologisk Hokkaido græskar
1 stort løg
1 kartoffel
3 pastinakker eller persillerødder
2 tsk karry
2 bouillonterninger
vand
salt og peber
3 spsk økologisk kokosolie

Sådan gør du:
Alle grøntsagerne gøres i stand og skæres i små stykker (med skræl, men uden kerner). Svits karry i kokosolie. Svits grøntsagerne heri i 5 min. Hæld vand ved så det dækker og tilsæt bouillon. Lad småsimre 45 min til en time, til alle grøntsagerne er helt møre. Smag til med salt og peber. Blend suppen og server med groft brød. Kogt kyllingekød kan tilsættes suppen efter blendning hvis man ønsker det.

Er læst 3053 gange.

image_printPrint

Er der noget i opskriften der undrer dig, eller som du vil foreslå skal ændres.
Noget der skal forklares bedre/anderledes.
Så skriv endelig i kommentarerne eller send en mail til info@enhimmelskmundfuld.dk

Du kan også skrive på vores Facebookside

Vi vil altid forsøge at rette, hjælpe og svare.