Portion: 4-6

Ingredienser:

375 g kartofler i skiver
175 g gulerødder i skiver
100 g selleri i mindre stykker
100 g ærter
2 æg
115 g rasp
100 g revet løg
60 g hvedemel
35 g havregryn
10 g salt
1 g peber
25 g margarine
25 g olie

Sådan gør du:
Kartofler, gulerødder, selleri og ærter koges møre i vand. Vandet hældes fra, og grøntsagerne dampes tørre. Grøntsagerne moses og røres med æg, rap, løg, hvedemel, havregryn, salt og peber. Grøntsagsfarsen formes til frikadeller og steges i margarine og olie i cirka 10 minutter på hver side.

Er læst 15141 gange.

image_printPrint

Er der noget i opskriften der undrer dig, eller som du vil foreslå skal ændres.
Noget der skal forklares bedre/anderledes.
Så skriv endelig i kommentarerne eller send en mail til info@enhimmelskmundfuld.dk

Du kan også skrive på vores Facebookside

Vi vil altid forsøge at rette, hjælpe og svare.