Ingredienser:
Grønkål
kerner fra ½ granatæble
2 pærer
1 æble
1 dl. pecannødder
2 spsk. mugost
salt
peber
olie
eddike
Sådan gør du:
Rens og skær din grønkål i 1 x 1 cm stykker. Sørg for den er godt afdryppet. Skær pære og æble i samme str. Tag kernerne af dit granatæble og bland dem i. Halver dine pecan nødder og kom dem i. Lav en olie edcdike dressing der er samt til med salt og peber som hældes over.
Server din grønkålssalat med mugosten, til at komme over eller bland den i.
Er læst 3983 gange.
Er der noget i opskriften der undrer dig, eller som du vil foreslå skal ændres.
Noget der skal forklares bedre/anderledes.
Så skriv endelig i kommentarerne eller send en mail til info@enhimmelskmundfuld.dk
Du kan også skrive på vores Facebookside
Vi vil altid forsøge at rette, hjælpe og svare.
Kommentarer