125 g mel
1/4 tsk. hjortetakssalt
125 g smør
65 g kokosmel
65 g sukker
Glasur.
100 g flormelis
2 spsk. vand
1 tsk. romessens eller rigtigt rom
Sådan gør du:
Bland hjortetakssalt og mel i skål, hak smør i. Bland kokos og sukker, ælt det sammen med mel og hjortetakssalt. Du skal bruge hænderne ellers er det alt for svært at samle dejen. Varmen fra hænderne smelter smørret sammen. Rul i 3 lange flade stænger ca. 8 cm brede, på smurt bageplade. Bag svagt lysebrune i ca. 10 min ved 200 grader.
Kom glasur på og skær dem mens de er varme, på pladen. Skæres i små snitter 2 cm brede snitter mens de er varme med skarp kniv.
Småkagerne køles af på en rist. Dine Fedtebrød opbevares i en tæt lukket dåse.
Er læst 8774 gange.
Er der noget i opskriften der undrer dig, eller som du vil foreslå skal ændres.
Noget der skal forklares bedre/anderledes.
Så skriv endelig i kommentarerne eller send en mail til info@enhimmelskmundfuld.dk
Du kan også skrive på vores Facebookside
Vi vil altid forsøge at rette, hjælpe og svare.
Kommentarer