Ingredienser:

500 g kikærter
8 fed hvidløg
saften af to citroner
2 æg
2 tsk knust spidskommen
2 tsk koriander
1/4 tsk cayennepeber
4 dl hakket persille
salt
1 spsk bagepulver

Sådan gør du:
Kikærterne udblødes natten over og hakkes to gange i kødhakker. De resterende ingredienser, undtagen bagepulver, røres i med lidt vand til en passende konsistens. Smages til med salt. Til sidst røres bagepulver i, og falaflerne friturekoges. Almindelig cremefraiche med knust hvidløg er passende dressing.

Er læst 2986 gange.

image_printPrint

Er der noget i opskriften der undrer dig, eller som du vil foreslå skal ændres.
Noget der skal forklares bedre/anderledes.
Så skriv endelig i kommentarerne eller send en mail til info@enhimmelskmundfuld.dk

Du kan også skrive på vores Facebookside

Vi vil altid forsøge at rette, hjælpe og svare.