Ingredienser:
8 kyllingestykker lårstykker eller andet
Stegemarinade:
½ dl friskpresset citronsaft
2 spsk olivenolie
1 fed hakket hvidløg
1 spsk frisk oregano
salt og friskkværnet peber
Sådan gør du:
Bland marinaden, hæld den over kyllingestykkerne, som ligger i et ildfast fad med skindsiden nedad. Skal trække i en time! Steg kyllingen ½ time ved 200 grader, vend kødstykkerne , steg 45 minutter mere. Hæld stegeskyen igennem en si, jævn med sovsejævner. Tilbehør: Råkost
Er læst 3661 gange.
Er der noget i opskriften der undrer dig, eller som du vil foreslå skal ændres.
Noget der skal forklares bedre/anderledes.
Så skriv endelig i kommentarerne eller send en mail til info@enhimmelskmundfuld.dk
Du kan også skrive på vores Facebookside
Vi vil altid forsøge at rette, hjælpe og svare.
Kommentarer