chokoladechantily

4-6 portioner.

Ingredienser:

2 dl. vand
225 g 70% chokolade
1 spsk. rørsukker
1 tsk rom

Sådan gør du:

Mål de 2 dl. vand op i en gryde. Fjern 1 tsk. vand fra de 2 dl. Kom chokoladen og sukkeret i vandet gryden. Smelt chokoladen ved lav varme. Når det er smeltet og blandet tages det af varmen og kommes i et vandbad af isvand.
Imens det ligger i en skål der står i vandbad med isvand kommes der 1 tsk. rom i chokolade blandingen og det hele pisket indtil det får en konsistens som flødeskum. Overpisker du det stivner det ikke.
Men kommer man til at piske det for meget kan man bare genopvarme det og så piske igen.
Der bliver 4-6 portioner og kan sagtens laves til 8 små som en taster portion.

Server din chokolade chantilly som små gode portioner. Det er kraftigt og skal ikke spises i for store portioner. 🙂

Udskriv

Er læst 2723 gange.

Er der noget i opskriften der undrer dig, eller som du vil foreslå skal ændres.
Noget der skal forklares bedre/anderledes.
Så skriv endelig i kommentarerne eller send en mail til info@enhimmelskmundfuld.dk

Du kan også skrive på vores Facebookside

Vi vil altid forsøge at rette, hjælpe og svare.