Portion: en eller 2 brødform (e)
Ingredienser:
300 g. mel
300 g. sukker
25 g. kakao
2 tsk. bagepulver
2 tsk. natron
2 tsk. vanille
2 æg
3 store bananer
2 dl. kærnemælk
Sådan gør du:
Mel, sukker, Kakao, bagepulver, natron, vanille og æg røres sammen. Bananerne mosses og blandes sammen med kærnemælken. Det hele røres sammen og hældes i en form. Bages ved 200 grader i ca. 40-50 min. Bagetiden afhænger meget af hvilken form man bruger.
Deles dejen i 2 brødforme skal de kun have ca. 30 min. Prøv dig frem ved at stikke i kagen med en strikkepind, hvis dejen hænger ved er kagen ikke færdig endnu.
Fedtfattig chokolade/banan kage kan også overtrækkes med chokoladeovertræk, det går dog lidt ud over den fedtfattige del 🙂
Er læst 12974 gange.
Er der noget i opskriften der undrer dig, eller som du vil foreslå skal ændres.
Noget der skal forklares bedre/anderledes.
Så skriv endelig i kommentarerne eller send en mail til info@enhimmelskmundfuld.dk
Du kan også skrive på vores Facebookside
Vi vil altid forsøge at rette, hjælpe og svare.
Kommentarer