Chimichurri-sauce

Ingredienser:

1/2 rødløg
1 skalotteløg
9 fed hvidløg
1 bundt persille
1 bundt koriander
Et par friske oregano blade
3 dl olivenolie
2,5 dl citronsaft
2 tsk. chiliflager
Frisk kværnet peber
1 tsk. salt

Sådan gør du:

I en foodprocesser blendes skalotteløg, løg og hvidløg. Tilsæt krydderurterne og blend igen. Kom citronsaften, chiliflagerne, salt og peber og blend igen. Til sidst kommes olivenolien langsomt i imens der blendes. Dette giver en Chimichurri der er samlet og ikke så grov. Den kan også laves som en grov sovs, der skal man bare blende mindre og bare røre olien i.
Chimichurri er en argentinsk sovs der serveres til kød. Den kan ændres uendeligt og hver husmor har sin version 🙂
Chimichurri sauce passer perfekt til at grillet kød stort set.

Udskriv

Er læst 4582 gange.

Er der noget i opskriften der undrer dig, eller som du vil foreslå skal ændres.
Noget der skal forklares bedre/anderledes.
Så skriv endelig i kommentarerne eller send en mail til info@enhimmelskmundfuld.dk

Du kan også skrive på vores Facebookside

Vi vil altid forsøge at rette, hjælpe og svare.