Portioner: 1 brød
Ingredienser:
400 g hvedemel
200 g durummel
5 dl vand
1 spsk salt
15 g gær
Sådan gør du:
Start aftenen før. Rør gæren ud i koldt vand og tilsæt resten af ingredienserne. Rør dejen glat – den er meget blød og fugtig. Kom dejen i en oliesmurt skål, dæk den med husholdningsfilm og stil den i køleskab natten over. Hæld dejen ud på en bageplade med bagepapir og stil den i en kold ovn. Skru op på 230°C og bag ca. 30 min. til brødet er sprødt. Lad det køle af på en rist med bunden i vejret. Vælger du at bage dette brød i en form skal bagetiden forlænges med 10 – 15 minutter.
Er læst 3696 gange.
Er der noget i opskriften der undrer dig, eller som du vil foreslå skal ændres.
Noget der skal forklares bedre/anderledes.
Så skriv endelig i kommentarerne eller send en mail til info@enhimmelskmundfuld.dk
Du kan også skrive på vores Facebookside
Vi vil altid forsøge at rette, hjælpe og svare.
Kommentarer