Portion: 1
Ingredienser:
1 spsk. rørsukker
½ dl mørk rom
stærk kaffe
skummet mælk
1 stykke kanelbark
stødt kanel
Sådan gør du:
Kom sukker og rom i et glas. Varm mælken op, md kanelbarken, mens der piskes kraftigt i gryden. Når mælken er varm og pisket til skum, hældes kaffen op i glasset. Mælken, uden kanel stykket, hældes forsigtigt over. Kom et drys kanel på skummet og servér.
Er læst 4467 gange.
Er der noget i opskriften der undrer dig, eller som du vil foreslå skal ændres.
Noget der skal forklares bedre/anderledes.
Så skriv endelig i kommentarerne eller send en mail til info@enhimmelskmundfuld.dk
Du kan også skrive på vores Facebookside
Vi vil altid forsøge at rette, hjælpe og svare.
Dejlig og varmende drik.
Den skal koge med i mælken. Retter lige.
Hvad bruges kanelstangen til. Det står der ikke noget om