rum_raisin_brownie

Ingredienser:

16 stykker

80 g Rosiner
3 spsk. Mørk Rom
150 ml Piske Fløde
170 g Mørk Chokolade hakket 70 %
85 g Mel
75 g muscuvado sukker
2 spsk. kakao pulver
1/4 tsk. bagepulver
1/3 tsk. kanel
2 æg
80 g hakkede valnødder

Sådan gør du:

Tænd ovnen på 170 grader. Smør en lille form. Sæt rom og rosiner i blød i en lille skål.
Opvarm piskefløden i en lille gryde, den må endelig ikke koge. Tag af varmen og kom den hakkede chokolade i fløden og rør indtil den er rørt helt ud. Sæt til side og lad den afkøle.
Sigt melet og bland med sukkeret, kakaopulveret, bagepulveret og kanelet sammen i en skål. Pisk æggene i melblandingen et af gangen. Kom æggene i melblandingen et af gangen hvor du forsigtigt rører imellem de tilsættes ikke for hårdt og meget. Kom Chokolade blandingen i melblandingen og bland det fuldt sammen. Fold rosiner og rom blandingen samt valnødderne i dejen forsigtigt. Kom dejen i den forberedte form. Bag i ca. 30 min. indtil toppen er tør og kanterne er begyndt at trække sig væk fra formen.

Er læst 4661 gange.

image_printPrint

Er der noget i opskriften der undrer dig, eller som du vil foreslå skal ændres.
Noget der skal forklares bedre/anderledes.
Så skriv endelig i kommentarerne eller send en mail til info@enhimmelskmundfuld.dk

Du kan også skrive på vores Facebookside

Vi vil altid forsøge at rette, hjælpe og svare.