Ingredienser:

100 g mandler
4 spsk. rørsukker
1 knivspids kanel
1 tsk. vaniljesukker
2½ spsk. vand

Sådan gør du:

Bland ingredienserne i en stor skål med høje sider og flad bund.
Sæt det i mikroovnen ved fuld effekt i 4 min. Så længe sukkeret skummer er det godt. Du skal nok regne med at par test kørsler indtil du kender din mikroovn her.
Der er stor forskel på en 750 wats og en 1100 wats mikroovn.

Tag ud og rør godt rundt. Sæt tilbage i mikroovnen igen i 1-2 min. Her må sukkeret ikke stoppe med at skumme fordi så er det blevet for varmt og begynder at brænde og så er mandlerne ødelagt. Kan du få alle mandlerne dækket i sukkerskummet i første omgang i mikroovnen så giv den lidt længere der og spring over anden omgang.
Tag det ud og rør rundt med en gaffel, sukkeret skal krystalisere og fordeles godt på mandlerne.

Tag det op af skålen og lade det afkøle på bagepapir.

Udskriv

Er læst 2056 gange.

Er der noget i opskriften der undrer dig, eller som du vil foreslå skal ændres.
Noget der skal forklares bedre/anderledes.
Så skriv endelig i kommentarerne eller send en mail til info@enhimmelskmundfuld.dk

Du kan også skrive på vores Facebookside

Vi vil altid forsøge at rette, hjælpe og svare.