Portion: et glas

Ingredienser:

½ dl soltørrede tranebær
½ dl soltørret tomat
½ dl græskarkerner
10 styk mandler
15 styk hasselnøddekerner
½ dl pinjekerner
2 fed hvidløg
1 spsk finthakket persille
rapsolie

Sådan gør du:
Tag græskarkerner, mandler, hasselnøddekerner, pinjekerner og rist dem let på en varm tør pande. Køles af. Skær de soltørrede tomater i strimler. Hæld cirka ½ dl rapsolie i bunden af blenderen og tilsæt tranebær, soltørrede tomater, nøddeblandingen, persille, pres hvidløgsfedene ud over og hæld 1 dl rapsolie over. Blend og spæd eventuelt til med mere rapsolie.
Blandingen må ikke være for tør og den må heller ikke svømme i olie. Hældes på et glas med låg og stilles i køleskab, hvor det kan holde sig i et par dage.

Er læst 3549 gange.

image_printPrint

Er der noget i opskriften der undrer dig, eller som du vil foreslå skal ændres.
Noget der skal forklares bedre/anderledes.
Så skriv endelig i kommentarerne eller send en mail til info@enhimmelskmundfuld.dk

Du kan også skrive på vores Facebookside

Vi vil altid forsøge at rette, hjælpe og svare.