Ingredienser:
120 g. mel
et knips salt
1/2 tsk. bagepulver
2 modne bananer
100 g sukker
60 g smeltet smør
1 dl. creme fraiche (mindst 18%)
1 tsk vanilje ekstrakt
1 stort æg
30 g valnødder groft hakket
Chokolade knapper kan tilføjes
Sådan gør du:
I en stor skål, blandes mel, salt og bagepulveret sammen.
Kom bananerne i en anden skål og mos dem godt sammen med en gaffel.
Bland sukker, smeltet smør, creme fraiche, vaniljeekstrakt og æg sammen med de mosede bananer, indtil det hele er godt blandet.
Fold de tørre ingredienser i de våde. Kun lige foldes i, ikke for meget omrøring.
Rør forsigtigt valnødderne i sammen med chokoladeknapper hvis de skal i.
Kom dejen i en rund form der passer i din airfryer.
Bag kagen i 30-40 min. ved 150 grader indtil en tandstik kommer ud af kagen ren.
Lad kagen afkøle i mindst 20 min. før du forsøger at tage den ud af din form.
Er læst 6758 gange.
Er der noget i opskriften der undrer dig, eller som du vil foreslå skal ændres.
Noget der skal forklares bedre/anderledes.
Så skriv endelig i kommentarerne eller send en mail til info@enhimmelskmundfuld.dk
Du kan også skrive på vores Facebookside
Vi vil altid forsøge at rette, hjælpe og svare.
Hej Finn
Vores bageprogram er 150 grader, med der kan jo være forskel på airfryer.
Engel
Hvor mange grader skal airfryer være ?