Ingredienser:

Bacon skiver
form
sølvpapir

Sådan gør du:

Find en metalform og pak den ind i sølvpapir. Vær grundig og form sølvpapiret tæt og godt om din form. Sådan at baconen er til at få af bagefter uden at den sidder fast i løs og foldet sølvpapir.

Så skal baconskiverne ligges omkring formen. Tænk her på at baconen trækker sig sammen og skrumper. Så din form skal være konisk sådan at baconen ikke sidder fast bagefter. Men ikke så meget at den trækker sig af formen når den steger i ovnen.
Fordi så får du ikke en kurv men en tyk bacon klump. Du kan gøre forskelligt i form at at binde en snor om og ligge noget over osv. Men det letteste er at accepterer den trækker sig lidt sammen men det kan godt lade sig gøre.
Snore er svære at få af bagefter.

Det skal i ovnen ved 200 grader. Start med at give det feks. 10 min. check så til det hver 5. min indtil det er færdigt. Det tager imellem 15-30 minutter afhængigt af hvor tykt og hvor mange lag du har.

Brug din Baconkurv til kyllingesalat eller pastasalat eller mange andre ting. Server feks. med et godt flyutes til.

Er læst 6548 gange.

image_printPrint

Er der noget i opskriften der undrer dig, eller som du vil foreslå skal ændres.
Noget der skal forklares bedre/anderledes.
Så skriv endelig i kommentarerne eller send en mail til info@enhimmelskmundfuld.dk

Du kan også skrive på vores Facebookside

Vi vil altid forsøge at rette, hjælpe og svare.