Ingredienser:

700 g kyllinge inderfilet
3 æg
2 dl. kernemælk + 8 dl. kernemælk
1 dl. dijon sennep med honning (Maile)
500 g mel
1 spsk. salt
2 tsk. groft kværnet peber
2 tsk. paprika
3 drys cayenne peber
1 tsk hvidløgspulver
salt
peber
1 l. cornflakes
2 dl. kokosmel
olie til at stege i gerne peanutolie ellers vindruekerne olie

Sådan gør du:

Kom dine kylllingeinderfiletter i de 8 dl. kernemælk og lad dem trække i mindst 2 timer eller natten over.
Bland i en skål 2 dl. kernemælk, æg og senneppen.
I en stor frysepose blandes mel, salt og peber. Bland det godt. I en anden skål knuses cornflakes og blandes med kokos.
Tag kyllingen op og giv det lidt salt og peber, og drys det med hvidløgs pulveret. Kom så kyllingen med den kernenæmlk der hænger på i posen med mel blandingen.
Ryst det hele godt og sørg for at alt kylling er dækket.

Tag kyllingestykkerne op et af gangen og lig det i æggeblandingen og derefter i de knuste cornflakes. Gør det færdigt alt sammen og lig det så på en rist og sæt det på køl i en halv time.
Dette holder paneringen på kyllingen.

Opvarm olien i en friturekoger til 160 grader og giv så kyllingen i små portioner 5 min. Og lad dem så dryppe af på køkkenrulle.

Her er nuggets serveres med en majo rørt med citronsaft og masser af dild.

Udskriv

Er læst 419 gange.