Ingredienser:

1kg Kalv og flæsk. hakket 11%
2 tsk. Salt
Peber
1 tsk. salvie
1.5 dl. Rasp
70 g Tomatpure. koncentreret
100 g Knoldselleri, skrællet vægt
200 g Løg, pillet vægt
0.5 dl. Skummetmælk
1 fed Hvidløg
125 g Kalkunbacon i skiver

Sauce:
70 g Tomatpure. koncentreret
1 spsk. Brun Farin
2 dl. vand
2 spsk. Eddike
2 tsk. Dijonsennep

Tilbehør:
1,5 kg Kartofler, skrællet vægt

Sådan gør du:
Løg og selleri rives groft. Kød, rasp, mælk, salvie, selleri, løg, hvidløg, tomatpure, salt og peber blandes godt til en fars. Farsen formes til et brød som lægges i et ildfast fad. Dæk med baconskiver. Brunes ca. 20 minutter ved 175 grader C. Ingredienserne til saucen koges op og hædes over farsbrødet. Bages yderligere ca. 40 minutter.. Farsbrødet serveres med de kogte kartofler og lidt sauce.
Næringsindhold pr 100 gram Energi 447 KJ (106 kcal) Protein 7.8 gram Fedt 3.5 gram Kulhydrat 11.5 gram

Udskriv

Er læst 3400 gange.