Portion: 4

Ingredienser:

1 løg
2 fed Hvidløg
neutral olie til stegning
1 dåse kokosmælk
1-2 dl. vand
½-1 spsk. Sembal Oelek
500 g. Torske-, Sej- eller laksefilet
200 g. Rejer
2 små Porrer
4 mellem store gulerødder i skriver
salt og peber

Sådan gør du:
Skær løg og hvidløg i små terninger. Gulerødder i skiver. Svits løgene klare i en fladbundet gryde eller en sautepande. Kom gulerødder i, tilsæt sembal oelek, rør rundt og kom kokosmælk og 1 dl. vand ved. Lad det simre 5-10 min. Dup fisken tør og skær den i 4×4 cm. store stykker, læg dem i gryden , så de dækkes af sovsen. Giv dem 5-10 min, så de er faste. Læg porrerne oven på fisken efter 5 min. tryk dem let ned i sovsen. Efter 4-5 min. drysses rejerne over sammen med salt og peber. Retten varmes igennem 3-4 min. Serveres med løse ris.

Er læst 4356 gange.

image_printPrint

Er der noget i opskriften der undrer dig, eller som du vil foreslå skal ændres.
Noget der skal forklares bedre/anderledes.
Så skriv endelig i kommentarerne eller send en mail til info@enhimmelskmundfuld.dk

Du kan også skrive på vores Facebookside

Vi vil altid forsøge at rette, hjælpe og svare.