aeblekage

Ingredienser:

Æblemos (se opskrift her )
Makron rasp
Makroner
Amaretto likør
Hindbærsyltetøj
Fløde

Sådan gør du:

I en skål ligges æblemos og rasp i lag som det plejer. Twistet er hvad der kommer på lagene.
Start med et lag æblemos. Så ligges der makronrasp på og derefter knuste makroner. Dette lag dryppes med Amaretto likør efter ønske. Der kan godt bruges en del da smagen forsvinder i æblemos osv.
Jeg plejer at bruge et sugerør jeg dypper i flasken og så sætter en finger for og løfter amaretto op og drypper over raspen. Og der kan godt komme 6-8 sugerør over et lag rasp.
Efter der er dryppet med Amaretto ligges der klatter af hindbær syltetøj rundt med mellemrum. Dette frisker kagen yderligere op. Tilsidst dækkes den med flødeskum.

Serveres let afkølet.

Tips: Æblekage – Gammeldags med et twist kan anrettes i portions størrelser og pyntes efter ønske.

Er læst 9260 gange.

image_printPrint

Er der noget i opskriften der undrer dig, eller som du vil foreslå skal ændres.
Noget der skal forklares bedre/anderledes.
Så skriv endelig i kommentarerne eller send en mail til info@enhimmelskmundfuld.dk

Du kan også skrive på vores Facebookside

Vi vil altid forsøge at rette, hjælpe og svare.