Vegetarlasagne
Ingredienser:
4 pers.
½ broccoli
1 løg
1 tsk timian
1 tsk peber
1 spsk olie
1 ds. flåede tomater
1 tsk rosmarin
1 tsk oregano
1 tsk salt
Sovsen:
25 g smør
½ liter mælk
½ tsk muskat
2 spsk mel
200 g revet ost
1 tsk salt
250 g fuldkorns pastaplader
Sådan gør du:
Hak løg og skær broccoli i buketter, små uden stilk. Steg løget i olien og tilsæt broccoli. Tilsæt tomat og krydderier. Lad småkoge mens du laver sovsen. Smelt smørret og tilsæt melet. Hæld mælk i lidt efter lidt og tilsæt muskat og salt når sovsen har den rette konsistens. Tilsæt ost og lad det hele koge sammen. Smør en lille bradepande og fordel rasp på siderne. Fordel først lidt hvid sovs, dernæst pasta plader, dernæst grønt, hvid sovs, plader, grønt osv., til alt er fordelt i lag.
Afslut med hvid sovs. Bag i ovnen ved 200 grader i ca 35 min. Server med groft brød og grøn salat.