Vafler – Bagepulver version

Ingredienser:

3 æg
125 g smør
100 g sukker
2 tsk. vanilje sukker
1 tsk. bagepulver
1 knips salt
250 ml. sødmælk
250 g mel
125 g revet marcipan
1 spsk. honning
skal af en ½ citron

Sådan gør du:

Smelt smørret og rør den revne marcipan ud i det, lad det afkøle lidt. Tilføj æg, sukker, vaniljesukker, citronskal, honning og salt. Pisk de våde ingredienser sammen, sigt mel og bagepulver i og pisk igen. Tilsæt til sidst mælken og rør dejen indtil den er glat og til at hælde.
Bag dine vafler ved god varme og lad dem få lidt farve. Tag vaflerne af dit vaffeljern og lad dem ligge lidt, så de får bid og samler sig.

Server vaflerne med frugt, nutella, syltetøj, is eller hvad du har lyst til. 🙂