Svinekæber – Asian style i Römertoph

svinek_asian

Ingredienser:

8 svinekæber
smør til at brune svinekæberne i
3 forårsløg
1 grøn chili
2 store røde peberfrugt
3×3 cm. frisk ingefær
1 stk. citrongræs
2 store dåser kokosmælk (ikke light)
2 tsk. szechuan peber knust i en morter
3 spsk. rødkarry paster
3 spsk. soya
1 spsk. oyster sovs
2 spsk. ketjap Manis (indonesisk soya)
3 spsk. limejuice
1 stor knivspis fivespice krydderi
1,5 spsk. maizena

Sådan gør du:
Brun dine svinekæber af i smør på panden, de skal være godt brune. Rens din Chili, peberfrugt og hak det som du ønsker det. Tag det yderste blad af din Citrongræs og hak den meget fint.
Lig dine svinekæber i bunden af din Römertoph og kom dine krydderier, peberfrugt, citrongræs, hvidløg og de forskellige sovser over. Tag den flydende del af kokosmælken i et glas. Rør maizenaen op i dette. Kom det over i fadet sammen med resten af kokosmælken.
Sæt din Römertoph i ovnen ved 200 grader i 2½ – til 3 timer.

Her er svinekæberne asian style serveret med ris der er lavet med krydderier og kokosmælk.