Små Danablu-boller

Portion: 40

Ingredienser:

Vandbakkelser:
60 g smør
60 g mel
1 1/4 dl vand
2 æg

Fyld:
200g Danablu eller anden blåskimmelost
½ – 1 dl fløde lidt rom eller cognac

Sådan gør du:
Til vandbakkelserne smeltes smørret, uden at det tager farve, og melet røres i. Spæd med kogende vand, og rør, til massen har samlet sig og er jævn. Rist dejen yderligere et par min. over varmen, imens du vender og drejer det mod bunden. Tag gryden af varmen, og afkøl dejen let, inden æggene røres i ét ad gangen til en jævn dej. Læg dejen i 40 små boller på en bageplade belagt med bagepapir, evt. igennem en sprøjtepose. Bag vandbakkelserne i 15 – 20 min. i en 220° varm ovn. Afkøl vandbakkelserne helt, inden de skæres op i siden og fyldes med lidt ostecreme. Til ostecremen røres eller blendes osten med fløden og lidt spiritus til en blød creme. Kom cremen i en sprøjtepose, og tryk lidt creme i hver bolle.