Roulade Mokka

Ingredienser:

Bund.
3 æg
125 g sukker
1 spsk. kartoffelmel
1 tsk. bagepulver
100 g. hakkedehasselnødder

Kagecreme.
0,5 vaniljestang
0,5 L. sødmælk
6 stk. æggeblommer
145 g. sukker
40 g. maizena
25 g. blødt smør

Mokkacreme.
1 dl. Fløde
130 g blødt smør
2 spsk. Nescafe (opløst i 1,5 spsk. varmt vand.)
500 g kage creme

Sådan gør du:

Pisk de tre æg og sukker til en let skum. Så skal kartoffelmel og bagepulver sammen med nødderne blandes i.
Hæld på bagepapir i en lille bradepande. Bages ved 180 grader i 10-12 minutter.

Så skal den vendes ud på bagepapir drysset med sukker. Læg bradepanden over igen og lad afkøle.

Kagecremen.
Flæk vaniljestangen, skrab kornene ud og anbring stang og korn i mælken.
Bring det hele i kog.
Kom æggeblommerne i en skål, og pisk med sukkeret, til blandingen er ensartet.
Drys majsstivelsen jævnt over blandingen.
Hæld den kogende mælk i blandingen under piskning. Hæld det hele tilbage i gryden, og sæt den over varmen. Lad cremen koge i 1 minut, under kraftig piskning.

Hæld cremen igennem en sigte over i en i skål og lad det afkøle til 60 grader, og pisk så smør i. Dæk overfladen med film direkte på cremen, og køl det af i køleskabet inden brug.

Mokkacreme.
Pisk fløden til let skum, Stil skålen køligt. Pisk smørret luftigt i ca. 4-5 min.
Tilsæt kagecremen, smag til med nescafe blandingen, og vend til sidst i flødeskummet.

Træk forsigtigt papiret af din bund. Spred 2/3 af mokkacremen over bunden i et jævnt lag. Brug eventuelt en paletkniv.
Start stramt og sørg for at ikke klemme cremen ud, men af få din roulade samlet og have mindst en spiral.
Læg rouladen på et fad, spred resten af cremen ud over rouladen.
Drys den så med kakao og drys eventuelt også med hakkede nødder.
Opbevar den på køl.