Roastbeefsandwich med Rødkål

Ingredienser:

(4 portioner)

Dressing:
400 g Karolines Køkken kvark 1 % eller fromage frais 0,3 %
1 stort knust fed hvidløg
1 tsk. groft salt
Friskkværnet peber
1¼ l rødkål i meget tynde strimler (ca. 400 g)
2 spsk. vindruekerneolie
8 syltede agurker (ca. 200 g)
¾ l icebergsalat i tynde strimler (ca. 150 g)
150 g roastbeef i tynde skiver
12 skiver groft landbrød

Sådan gør du:
Dressing: Vend kvark, hvidløg, salt og peber sammen i en skål. Stil dressingen tildækket i køleskabet i mindst ½ time. Blandes sammen. Bland rødkål og olie. Skær de syltede agurker i skrå skiver. Læg rødkål, icebergsalat, syltede agurker og roastbeef mellem skiver af landbrød – en stor, flot sandwich pr. mand. Kom lidt af dressingen i sandwichen og server resten i en skål ved siden af Energiindhold: For hele retten: 9720 kJ Energiprocentfordeling: Fedt: 21 % Kulhydrat: 55 % Protein: 24 %

Tip: I stedet for roastbeef kan du bruge en rest kyllingekød i sandwichen. Dressingen kan tilberedes med 2 tsk. tørret oregano i stedet for hvidløg. Dressingen kan også laves med tykmælk eller yoghurt naturel.