Prærieøsters – Friterede Oksetestikler

Portion: 4
I det vilde vesten var østers en stor delikatesse. Når cowboys havde skudt sheriffen i Dodge City, overfaldet pansertoget og udryddet store dele af bestanden af buffalo og den oprindelige urbefolkning, så var der ikke noget bedre, efter en travl dag på kontoret, at gå ind på en østersbar. Problemet var bare, at der ikke er så mange østers på prærien, til gengæld så var der meget kvæg!

Ingredienser:

1 Dusin oksetestikler
Mel
Salt
Peber
Paprika
Hvidløg
Cayenne

Sådan gør du:
Bland melet med salt, peber, paprika, hvidløg og cayenne. Prærieøsters er temmelig store, så det er en god idet at halvere dem. Vend testiklerne (helst ikke dine egne) i melblandingen og fritér dem i en gryde. De er klar når de er sprøde på ydersiden. Serveres med peberodsauce og absurde mængder øl.