Kylling – Orientalsk med Ris og Chutney

Portion: 4-6

Ingredienser:

1 stor kylling
1 tsk. salt
½ tsk. peber
2 fed hvidløg
½ tsk. Rosmarin
1 spsk. sojasauce
½ spsk. olie
25 g. smør

Ris.
15 g. smør
1 lille løg
2½ dl. ris
ca. 7½ dl. hønsebouillon
salt

Tilbehør.
2 bananer
1 spsk. karry
20 g. smør
Mangochutney
Sojasauce

Sådan gør du:
Hak løget til risene og svits det i smør et par min. Tilsæt ris, salt og bouillon. Dæk med låg og lad risene småsnurre i 40-45 min. Del kyllingen i 8 – 10 stk. Bland salt, peber, presset hvidløg, sojasauce og olie og pensl kyllingestykkerne hermed.Steg kyllingen i smørret, til de er møre. Vend dem nogle gange. Anret risene i et varmt fad sammen med kyllingestykkerne. Skær de skrællede bananer i skiver og steg disse i smør og karry nogle min. Fordel dem over risene. Server mangochutney, sojasauce og friske agurkeskiver til.