Oksekøds risret med ost

En stor portion comfort food, rigtig vinter hyggemad. Spist med kun gaffel og i sofaen foran tv. 🙂

1 kg oksefars ikke for mager 8%
4 dl. god kraftig hønsebouillon
5 dl. sødmælk
olivenolie
salt
peber
2 tsk. løgpulver
2 tsk. hvidløgspulver
lidt tabasco
5 dl. basmati ris
½ tsk timian
1 dåse heinz tomatsuppe
1 lille dåse majs
300 g revet ost, gerne mozzarella og cheddar blandet

Sådan gør du:

Brun oksefarsen af så den er adskilt og ensartet.
Kom kyllinge bouillon ved, sammen med mælk, salt, peber, løgpulver, hvidløgspulver og timian i gryden sammen med kødet. Rør det sammen.
Kom så også risen i gryden og rør det sammen og pres risen ned i blandingen.

Kom tomatsuppen ved, rør det hele sammen i gryden. Lad det så simre indtil risene er møre.

Når risene er møre røres osten i, sammen med majsen. Lad osten smelte under meget lav varme, under omrøring.
Smag til med tabasco, salt og peber.
Server din Oksekøds risret med ost straks rygende varm.