Nyretapper – Kafferubbet

Ingredienser:
1 sæt nyretapper
2½ spsk. kaffebønner malede
1 tsk. kakao
1½ tsk. spidskommen
1½ tsk. kværnet peber
½ tsk. røget paprika
1 tsk. knust chili (eller så meget som man kan llide)
1 apak. brun farin
1 spsk. salt
1 spsk. olie (solsikke, eller vindruekerneolie)

Sådan gør du:

Bland krydderierne i en lille skål. Sørg for de er knust godt sammen og sukkeret ikke ligger i klumper.
Kom krydderier på kødet, dæk det godt. Lad køddet trække på en rist i køleskabet i ca. 3 timer.

Vacumer kødet og kom alt krydderiet med i posen. Sous vide det i 4 timer ved 54,5 eller 55 grader.
Tag kødet af poserne og lad det trække i nogle minutter.

Skær det så på skrå af fibrene. Jeg fik vendt den ene lidt forkert, som det kan ses på billedet.
Det går voldsomt ud over hvor mørt det føles.

Server dine nyretapper – kafferubbet med dit favorit tilbehør.