Muffins – Toffee Pudding
En klassisk engelsk opskrift – Moderniseret en anelse!
Ingredienser:
175 g hvedemel
1 tsk bagepulver
100 g brunt farin
1 ¼ mælk
1 æg
1 tsk vaniljeekstrakt eller god vanilje
3 spsk usaltet smør
200 g dadler uden sten
Topping:
brunt farin
2 spsk usaltet smør eller endnu lettere flydende becel
5 dl kogende vand
Sådan gør du:
Tænd for ovnen på 190 grader. Find 8 faste muffinsforme eller silikoneforme frem og stil dem på en bageplade. Bland mel, sukker og bagepulver i en skål. Hæld mælk, æg, vanilje, smør og dadler i en blender. Blend grundigt sammen til det har en jævn konsistens. Hæld i mel/sukkerblandingen. Hæld dejen i formene, så de er halvt fyldt. Drys brunfarin over dejen i hver af formene.
Tilsæt ½ tsk smør og hæld 1 spsk vand over hver af kagerne. Bag kagerne i 25 minutter. Lad kagerne hvile i fem minutter inden de serveres!
Skal det være endnu lækrere så kan de få et lag overtræks Chokolade som glasur.