Muffins – Med Marengslåg

Ingredienser:

125 g blødt smør
150 g sukker
2 æg
2 tsk. fintrevet appelsinskal af en usprøjtet appelsin
1½ tsk. vaniljesukker
1 dl mælk
75 g kokosmel
185 g hvedemel
1½ tsk. bagepulver

Marengs:
2 æggehvider
100 g sukker

Mængde: 12 -14 stk.

Sådan gør du:
Pisk smør og sukker sammen. Pisk et æg i ad gangen. Rør appelsinskal, vaniljesukker, mælk, kokosmel, hvedemel ogbagepulver i. Smør muffinsformene. Kom dejen i, og bagdem ca. 15 min. ved 175 gr. på midterste ovnribbe. Pisk æggehviderne stive. Pisk sukkeret i lidt ad gangen til sej marengs. Lav toppe af marengs på kagerne. Bag kagerne ca. 20 min. yderligere ved 175 grader på midterste ovnribbe.