Muffins – Kærnemælk & Rabarber

Ingredienser:

500 ml mel
115 g
2 tsk bagepulver
½ tsk natron
½ tsk salt
250 ml kærnemælk
250 ml friske rabarber
1 spsk appelsinskal
85 ml salat
olie
1 æg

Mængde: 11 stk.

Sådan gør du:
Forvarm ovnen til 200 ° C. Sigt mel med sukker, bagepulver, natron, rabarber og salt i en stor skål. Omrøres grundigt. Bland kærnemælk, olie, revet appelsin og æg, med en gaffel. Lav en fordybning i midten af mel blandingen. Hæld mælkeblandingen i på én gang, rør hurtigt med en gaffel, lige indtil melet er blandet. Ikke piske, dejen skal være klumpet. Fyld muffins forme 2/3 op. Bag 20-25 minutter, eller indtil gylden brun og en tændstik kommer op af kagen indsat i midten ren. Fjern fra ovnen, lad dem hvile i 5 minutter. Muffins – Kærnemælk & Rabarber serveres varm eller kold.