Muffins – Gulerods

Ingredienser:

300 g hvedemel
2 tsk. bagepulver
80 g grahamsmel
125 g sukker
3 dl reven gulerod
2 æg 125 g smeltet smør
1,25 dl mælk
1 tsk. reven appelsinskal
1 dl appelsinsaft

Frosting:
200 g flødeost
50 g flormelis
1-2 tsk. fintreven appelsinskal af en usprøjtet appelsin

Mængde: 16 – 18 stk.

Sådan gør du:
Kom hvedemel, bagepulver, grahamsmel, sukker og gulerødder i en skål, og bland det sammen. Rør æg, smør, mælk, appelsinskal og -saft i, til det hele er godt blandet sammen.Fordel dejen i 16-18 smurte muffinsforme, og bag kagerne ved 175 gr. på midterste ovnribbe i ca. 25-30 min. Afkøl kagerne. Rør flødeost, flormelis og appelsinskal sammen, til det er cremet.
Smør det på kagerne.