Muffins – Chokolade ( Sukker og fedtfattig)

muffinchokoladesukkerfedt

Ingredienser: GB egnet.

Antal: ca. 12-14

1 dl minimælk
100 g mørk chokolade
100 g sukker
125 g mel
2 æg
2 tsk. vaniljesukker
2 tsk. bagepulver
2 spsk. kakao
1 knsp. fint salt
1 stk. moset, moden banan

Mængde: ca. 20 stk.

Sådan gør du:
Sæt ovnen på 200 grader.
Bring mælken i kog. Tag gryden af og bræk chokoladen i stykker og lad den smelte i mælken uden omrøring. Pisk æg og sukker til en luftigt skum, rør bananmosen i.
Bland mel, bagepulver, vaniljesukker, kakao og salt. Rør mælk og chokolade sammen og bland alle ingrienser forsigtig sammen med æggeskummet. Fordel dejen i ca. 20 papirmuffinsforme. Stil kagerne tæt sammen og bag dem midt i ovnen i ca. 15 min.