Millionbøf – Moderniseret lidt

millionboef

En gammeldags Millionbøf men med et tvist for at gøre den lidt mere interessant og ikke alt for kedelig 🙂

Ingredienser:

1 kg. Hakket oksekød
2 medium løg groft revet
1 dl. fløde
1 dl. creme fraiche
2 dl. tomat puree
4 laurbærblade
2 knivspidser spidskommen knust
10 g. 70% chokolade
kulør
salt
peber

Sådan gør du:

Riv løget og brun det af sammen med det hakkede kød. Kom fløde og cremefraiche i det brunede kød og løg. Kom laurbærblade i sammen med tomat puree, spidskommen og chokolade. Lad det hele simre i 15 min.
Kom kulør i din millionbøf. Jeg plejer at lave den lysere brun og ikke helt sort.

Smag til med salt og peber. Det er vigtigt at der ikke spares på salt og peber. Dette er ikke en krydret ret så for lidt salt og peber giver et meget kedeligt resultat.

Server din Millionbøf med pasta eller kartoffelmos.