Marokkansk kartoffelgryde med kylling

Ingredienser:

600 g Kyllingefilet uden skind og ben
1 kg Kartofler, skrællet vægt
3 spsk. Olivenolie
1 Løg, pillet vægt
1 fed Hvidløg
2 tsk. Koriander, stødt
1 tsk. Spidskommen
4 Tomater
50g Daddel. tørret
50 g Mandler, usmuttede
Mynte, frisk

Sådan gør du:
Skær kyllingestykkerne i terninger og steg dem i olivenolie på panden i 10 min. Imens kyllingestykker ristes. Skræl kartoflerne og skær dem i både og rist dem gyldne i en gryde med olivenolie og tilsæt finthakkede løg, knust hvidløg, koriander og spidskommen. Lad det stege i 5 minutter. Tilsæt hakkede tomater og lad det simre i 5 minutter. Put derefter kyllingestykkerne, finthakkede mandlerne, finthakkede dadlerne eller rosiner og giv det 5-10 min. Pynt med mynte. Bliver det for tørt tilsæt, en slat hvidvin og olivenolie.
Næringsindhold pr 100 gram Energi 449 KJ (106 kcal) Protein 7.7 Fedt 3.3 Kulhydrat 12.0