Marokkansk cous-cous salat.
Ingredienser:
4-6 personer
175 g cous-cous
2 spsk olie
salt og peber
150 g magert lammekød i tern
1 tsk stødt spidskommen
½ tsk stødt koriander
¼ tsk stødt kanel
1 spsk hakket frisk mynte
50 g hele smuttede mandler
50 g tørrede abrikoser i tern
½ rød peber i tern
12 sorte oliven
2 spsk klippet purløg
100 g salatblade
Sådan gør du:
Kom cous-cous i en skål og hæld kogende vand på så det akkurat dækker. Lad stå 15 min. Rør løs med en gaffel, rør halvdelen af lien i og smag til med salt og peber. Bland kødet godt med spidskommen, koriander, kanel og mynte. Steg i resten af olien. Vend det i cous-cous’en sammen med mandler, abrikoser, peberfrugt, oliven, purløg og salt og peber. Server på salatblade.