Marcipantærte

Her er en tærte der er glutenfri, laktose fri osv. fri. Da det er rent marcipan og æg. Smager af marciapn og guf.

Ingredienser:

400 g marcipan, stuetemperatur
6-7 æg
Eventuelt 70% chokolade til pynt

Sådan gør du:

Smør en stor springform (ca. 26 cm diameter). Forvarm ovnen til 140 ° C (varmluft).

Riv marcipanen groft direkte i din skål på foodprocesseren, sørg for det bliver fordelt godt og tryk det ikke sammen igen. Brug et så grovt som muligt redskab.
Det skal være godt smuldret.

Rør 2 æg i massen og så yderligere 2 æg.
Nu kan der skiftes til en finere krog på maskinen, rør så yderligere 2 æg til i.

Fyld dejen i din springform og bag ved 140 grader varmluft i ca. 10 min.
Skru så ned til 110 graders varmluft og bag yderligere 35-40 min. indtil en strikkepind kommer ud af kagen ren.

Dekorer kagen med smeltet mørk Chokolade.