Kylling – ruller

kyllingeruller

Ingredienser:

4 stk. kyllingebryster
1 pakke skivet bacon 8 skiver
4 gode tykke skiver ost efter eget valg
4 store tsk. Haydari (rødpeberfrudts pesto fra Netto
peber

Sådan gør du:

Kyllingebrysterne åbned i den ene side og med et stykke film over bankes de frsigtigt så store som muligt og 3-4 mm tykke.
Så smøres de med haydari og der ligges et stykke ost i. Det drysses med peber og rulles så stramt som muligt sammen i en rulle. Rullen pakkes igen stramt ind i to skiver bacon.

Rullerne grilles ved medium varme indtil baconnet er sprødt og kyllingen er gennemstegt. Rulle ska lvære blevet fast at trykke på.
Serveres med ris og en dressing, samt grønt efter eget valg.

Tips: Fyldet kan jo tilpasses ens egen smag vidt og bredt. Eventuelt sennep og soltørrede tomater.

kyllingeruller2