Kylling – pie

kyllingpie

 

 

 

 

 

 

Portioner: 4

Ingredienser:

1 pk butterdej (2 ruller eller 6 plader)
300 g kyllinge-inderfilet
100 g ristede bacontern
1-2 finthakkede løg
1 spsk olie
1 broccoli i små buketter – blancheret
100 g revet ost
salt og peber
æg til pensling

Sådan gør du:

Rul butterdejen ud til to plader, der er lidt større end tærteformen. Smør tærteformen med lidt olie og beklæd den med den ene plade. Skær kyllingefiletterne i strimler, brun dem af på en pande med bacon. Krydr kylling bacon med den ønskede smags giver, eventuelt smagssæt med en anelse soyasovs som lige skal koges ind. Læg indholdet fra panden med løg og broccoli i en form. Krydr med salt og peber. Drys ost over og læg den sidste butterdejsplade på som låg. Pres kanten sammen og pensl tærten med sammenpisket æg.

Bages ved 200°C i ca. 30 min.