Kylling – Ahornsirup

Ingredienser:

1 kg kylingeinderfilet
1½ spsk. olivenolie
salt
peber
5 spsk. ahorn sirup
4 spsk. soya sovs
4 spsk. æble cider eddike
2 springløg hakket til pynt
hvidløgs pulver

Sådan gør du:

Salt kyllingen ikke for meget da der også skal soya i. Bland ahorn sirup, soya og æblecideren. Opvarm olivenolie i en stor tung pande.
Når olien er godt varm kommes kyllingen i og brunes godt af. Kom soya blandingen ved og lad den koge op. Imens blandingen koger ind vendes kyllingen godt rundt i saucen og dækkes af denne.
Soya blandingen skal koge ind og dække kyllingen helt og når den er kogt ind og kyllingen er færdig så serveres retten med ris eller nudler.

Afhængigt af hvilken ahornsirup du bruger kan den tage kortere eller længere at koge ind og bliver rigtigt tyk og hænge på kyllingen. Så tag kyllingen af og kog sirupblandingen ind og kom kyllingen tilbage i og lad det dække kyllingen.
Panden kan steges af med lidt kokosmælk efter kyllingen er taget af. Denne sovs kan bruges til ris eller nudler. Smag det hele til med salt efterfølgende.

Kyllingen pynttes med det fint hakkede springløg.