Key Lime Pie

keylimepie

Ingredienser:

Til Bunden
300 g Bastognekiks knust
75 g smeltet smør

Knus kiksene rimeligt fint, bland med smøret. Tryk massen ud i en tærte form med høj kant. Det skal være som vådt sand. Og meget gerne en tærteform med løs bund sådant at du kan få din Pie ud og servere sådan at bunden rigtigt kan ses.

Fyld:

1 ¼ dl limesaft (det skal være lime)
1 dåse kondenseret mælk
3 æggeblommer.

Bland ingredienserne godt, hæld fyldet oven på bunden og bag 15 minutter ved 175 grader. den må ikke få for meget og for høj varme da dette får fyldet til at koge i stedet for at tykne. Og så er kagen ødelagt.

Lad din Key Lime Pie køle af før du pynter den. Du kan pynte med frugt, flødeskum, lakrids, mørk chokolade osv.
På billedet er den en uden noget på og en med lakrids.