Kanelkage

Ingredienser:

75 g fromage frais eller kvark
50 g sukker
100 g Atwell eller Perfect Fit
200 g hvedemel
2 tsk. stødt kanel
1 tsk. natron
2½ dl kærnemælk

Glasur:
1 spsk. oliemargarine
50 g Perfect Strø
1 tsk. vanillesukker
1 tsk. kakao
1 – 1½ spsk. kold, stærk kaffe

Sådan gør du:
Fromage frais eller kvark og sukker røres godt sammen. Sødemiddel, mel, kanel og natron blandes og sigtes i skiftevis med kærnemælken. Dejen røres til den er glat. Dejen hældes i en smurt springform (ca. 24 cm i diameter). Kagen bages ved 200ºC i ca. 30 min. på næstnederste rille. Kagen afkøles. Ingredienserne til glasuren røres sammen, og glasuren fordeles på den kolde kage. Servering: Kanelkage kan serveres med 1 spsk. fromage frais rørt op med sødemiddel og vanillesukker. Opbevaring: Kagen kan fryses